Buitenschoolse opvang

t Kleine Volkje Op een mooie plek achter de school aan de Socrateslaan, in het gebouw waar voorheen Hogeschool Helicon was gevestigd, heeft kinderopvang ‘t Kleine Volkje haar deuren geopend. ‘t Kleine Volkje biedt opvang met kwaliteit, betrokkenheid en een duidelijke  pedagogische visie. Wij willen ouders een plek bieden waar zij met  vertrouwen hun kind kunnen […]

Buitenschoolse opvang

t Kleine Volkje

‘t Kleine Volkje biedt opvang met kwaliteit, betrokkenheid en een duidelijke  pedagogische visie. Wij willen ouders een plek bieden waar zij met  vertrouwen hun kind kunnen brengen. Voor kinderen willen we een plek zijn waar zij zich thuis voelen, waar oog is voor de eigenheid van ieder kind en waar kinderen zich vanuit vrijheid kunnen ontwikkelen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van ‘t Kleine Volkje. (www.tkleinevolkje.nl).

De Bosplaats

Op het terrein van de Zeister Vrije School bevindt zich BuitenSchoolseOpvang de Bosplaats. Meer informatie over deze BSO vindt u hier.