Adventsfeest

ZATERDAG 1 DECEMBER 2018

Aanstaande zaterdag is het weer zover. We zijn al héél ver in de voorbereidingen om de Socrateslocatie om te toveren tot een sfeervol knutselparadijs.

Veel ouders hebben zich al aangemeld om te helpen bij op- en afbouw en hulp bij de activiteiten in de ochtend en de middag. Toch zijn er nog een aantal lege plekken in de planning, zoals

Opbouw, vrijdagavond 19.00 uur

Zaterdagochtend, 9.30 - 12.30 uur:
stoffiguren maken

Zaterdagmiddag, 13.30 - 16.30 uur:
de entree, figuurzagen, sjabloneren, speculaas bakken

Afbouw, zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur

Je hoeft geen knutselwonder te zijn om de kinderen te helpen. De activiteiten zijn niet moeilijk, de kinderen kunnen het meestal helemaal zelf maar soms hebben ze een beetje hulp nodig. De uitleg van de activiteiten krijgen de helpende ouders voordat het feest begint. Oud-leerlingen zijn ook van harte welkom om te helpen begeleiden! Wij zorgen ervoor dat de begeleiders verse koffie of thee krijgen met iets lekkers erbij.

Groen
Voor de activiteit ‘kerststukjes maken’ kunnen we altijd kleurrijk groen gebruiken. We kunnen er niet genoeg van krijgen. Hulst, sierappels, rode of oranje besjes, alles wat bij een kerststukje past, is welkom. Op beide locaties staat een doos waar de materialen in achtergelaten kunnen worden.

Je kunt je opgeven via advent.zvs@gmail.com of spreek één van ons aan

Kerstin, Lieke, Eelko en Niklas (Socrateslaan)
Dominic, Sjors en Sabine (B. van Tuylllaan)
Alexander en Judith (Bergweg)

Wij horen graag en hopen jullie zaterdag te zien op het adventsfeest!

Hartelijke groeten,
De adventscommissie.