Leuk voor in de vakantie

Graag bieden we leerlingen (10+) en ouders van de Vrije school € 5 korting aan op de bijzondere voorstelling De Krijtkring van De Toneelmakerij op zondag 21 oktober om 16:00 uur in Theater Figi.

DE KRIJTKRING (10+) door DE TONEELMAKERIJ
'Meesterlijk slotakkoord van jeugdtheatergrootheid'

Datum: zondag 21 oktober 2018
Voorstelling: 16:00 uur
Plaats: Theater Figi - Zeist
Tickets: SPECIALE ACTIE > € 9 (tm 11 jr) | € 14 (vanaf 12 jr)
Ticketverkoop:
Online via figi.nl/theater
Gebruik actiecode: VRIJESCHOOL
Groepen: Om er verzekerd van te zijn dat je als groep bij elkaar kunt zitten adviseren wij de tickets door één persoon te laten boeken.

Op zondag 21 oktober is de gelauwerde familievoorstelling De Krijtkring éénmalig te zien in het Figi Theater in Zeist. De Krijtkring is een meeslepende muziektheatervoorstelling voor jong én oud, een bewerking van Bertolt Brechts Kaukasische Krijtkring. Regisseur van het stuk Liesbeth Coltof neemt met het stuk na 29 jaar afscheid van haar gezelschap de Toneelmakerij. Op 6 oktober jongstleden ontving zij uit handen van oud-minister Hedy d’Ancona de VSCD oeuvreprijs. Met de prijs wordt de ‘grande dame van het jeugdtheater’ door de Vereniging van Schouwburg en Concertdirecties (VSCD) geëerd voor haar waardevolle en blijvende bijdrage aan de podiumkunsten. Eerder werd de prijs aan Hans van Manen, Youp van ‘t Hek en Joop van den Ende uitgereikt.