Schoolbericht - 16 november 2018

Wo 21 november ouderavond klas 1C
Do 22 november studiemiddag, klassen om 12:50 uit
Za 1 december adventsfeest
Wo 5 december Sinterklaasfeest!
Do 6 december uitslaapuurtje op alle locaties
Wo 12 december Paradijsspel
Do 2o december Kerstspel

Gevonden voorwerpen:
Op de van Tuylllaan puilt de kist met gevonden voorwerpen weer uit. Ook bij klassen liggen er al weer vele mutsen en handschoenen en andere kledingstukken. Graag jullie aandacht hiervoor! Loop er even langs en kijk of er wat van uw kind bij ligt…

Gezellig bericht voor klas 1B
Zondag 18 november gezelligheidsborrel voor ouders van klas 1B! Van 15.00-17.30 in de zaal van de Socrateslaan.

Adventmuziek?
Op de Bergweg wordt het in ieder geval gedaan. Muziek in de ochtend in de adventtijd. Maar…. Willen de ouders van de andere locaties al willen nadenken of zij dit ook kunnen/ willen doen?

Een nieuw lenteproject van Kinderkoor Spring
In januari 2019 gaat Spring weer van start met een lenteproject, het negende inmiddels. In een koorproject van 14 weken gaan we op vrijdagmiddagen aan het werk met nieuw en afwisselend liedrepertoire. Met een slotconcert en een live-registratie op zaterdag 13 april. Je ontdekt bij Spring hoeveel mogelijkheden je hebt met je zangstem, en wat een mooi resultaat je kunt bereiken met een enthousiaste, goed zingende groep van zo'n 30 kinderen.
Spring wil jongens en meisjes vanaf klas 4 die meer willen en kunnen met zingen een uitdaging bieden met liedrepertoire van een flink niveau. Het gaat bij Spring om plezier, kwaliteit, durf en groei. Het koor staat onder leiding van Matthijs Overmars.
Wil je echt beter leren zingen, kom je ook meedoen? Geef je dan op via de website van kinderkoor Spring. Voor meer informatie, data, kosten, stemtesten en opgave:www.kinderkoorspring.nl

Logo Spring