Schoolbericht - 25 januari 2019

Do 21 februari. Toneelstuk klas 3B
Do 21 februari. Toneelstuk klas 4A

Verloren?
Maandag 28 januari worden de gevonden voorwerpen van het afgelopen half jaar voor het laatst uitgestald op de verschillende locaties. Het is handig om dan op zoek te gaan naar verloren spullen, want wat blijft liggen wordt afgevoerd naar een charitatieve instelling.

Conciërges
Sinds kort werken er 3 conciërges bij onze school , we zijn hier erg blij mee! De conciërges zullen ieder verantwoordelijkheid nemen voor een eigen locatie en waar nodig uiteraard bijspringen op andere locaties. De verdeling is als volgt:
Bergweg: Jorinde Straatman
Van Tuylllaan: Lucas Mulder
Socrateslaan: Zeger Zandee

Stagiaires opleiding Zorg en Welzijn
Per februari komen drie stagiaires van de opleiding Zorg en Welzijn bij ons werken. Zij zullen twee dagen per week aanwezig zijn en meehelpen bij allerlei verschillende werkzaamheden in en rond de scholen.

Cursus EHBO met homeopathie: natuurlijk gezond in 2019!
Begin het nieuwe jaar goed! Wil je iets nieuws leren waar je wat aan hebt als ouder? Doe dan mee met de cursus EHBO met homeopathie!
In 2 middagen leer je de basis van homeopathie en hoe je een passend middel kunt zoeken bij een acute klacht. We gaan ook oefenen met eigen inbreng en vragen.
Een handige set met homeopathische middelen, een flesje “homeopathische jodium” (hypericum en calendula tinctuur) en een handboekje zijn bij de prijs inbegrepen.

DATA Vrijdag 1 feb. en 15 feb. 2019
TIJD 14.00u – 17.00u, inloop vanaf 13.45u
LOCATIE Praktijk Zelfrijzend, Slotlaan 66D, Zeist
KOSTEN 125 Eur, incl. homeopathische EHBO set en handboek
AANMELDEN tel. 06 -12 48 07 67 of elke@zelfrijzend.nl

Goed voorbeeld doet (nog steeds) goed volgen
Wanneer leerkrachten en ouders de vele verschillen tussen kinderen kunnen zien en liefdevol weten te waarderen bouwen zij daarmee aan een fundament voor de sociale ontwikkeling van hun kinderen. Want juist zo’n voorbeeld is voor de kinderen van groot belang voor hun sociale ontwikkeling om later in staat te zijn om in een samenleving vol verschillende mensen met plezier in die grote verscheidenheid te kunnen leven. Hoe kun je verschillen niet alleen zien maar ook waarderen?

Jacques Meulman

Wees welkom!

Datum en tijd : Dinsdag 5 februari 2019, 20.00 uur tot 22.00 uur (inloop voor koffie en thee vanaf 19.45 uur)

Lokatie : De Zeister Vrije School, Burgemeester van Tuylllaan 35, 3707 CV Zeist